SMAS LIFTING, ATASI KULIT KENDUR USIA ATAS 40AN

DAPATKAN WAJAH LEBIH TEGANG DAN AWET MUDA TANPA KEDUTAN KETARA. RAWATAN HANYA MENGGUNAKAN BENANG TANPA MELIBATKAN PEMBEDAHAN

WAJAH KEDUT KEMBALI TEGANG SELEPAS SATU RAWATAN SAHAJA

Wajah kita merangkumi struktur tulang dan otot muka. Apabila usia meningkat kulit turut mengalami perubahan dengan kandungan kolagen yang semakin menyusut. Jalinan kolagen yang sedikit dan tidak kukuh membuatkan kulit menurun, tidak lagi anjal dan tegang. Otot juga mula mengalami kesan penuaan dan melendut menimbulkan garisan kecil yang menghala ke bawah.

JOM WASAP KAMI UNTUK PROMO DAN INFO LANJUT

APAKAH TEKNIK SMAS LIFT

Teknik ini dicipta oleh seorang pakar berbangsa Bulgaria bernama Dr Nicholay Serdev. Serdev telah di praktikan di Malaysia Oleh Dr Rushimini Maris (Pakar Estetik sejak 15tahun lalu). Teknik ini menggunakan benang khas (juga dipanggil benang kolagen) bagi mengangkat wajah. Hasilnya wajah akan menjadi lebih tegang dan tampak jauh lebih muda dari usia asal seseorang. Dengan teknik Serdev ini seseorang tidak perlu tinggal di hospital dan menjalani pembedahan yang meninggalkan parut kerana ia mengangkat wajah dengan teknik khas melalui lubang yang sangat kecil.

Benang akan dimasukkan bawah kulit. Benang yang tertinggal di dalam kulit (galeal), hujungnya yang terkeluar akan ditarik 45 darjah kemudian diikat. Kaedah yang sama akan dilakukan kepada bahagian kening di sebelah lagi. Hasil tarikan 45 darjah itu akan mengangkat kulit wajah dan galeal sehingga menjadikan wajah lebih tegang, menaik dan menirus di bahagian dagu. Jarum benang tidak akan kelihatan apabila bahagian hujung yang diikat akan digunting. Benang akan tertarik ke dalam dan menyerap ke dalam kulit dalam tempoh dua minggu serta kekal di dalamnya.

Kesan teknik serdev dapat dilihat dengan serta-merta dan hasilnya bertahan sehingga sepuluh tahun. Doktor terlatih Marissa mengambil masa selama lebih kurang sejam untuk melakukan rawatan teknik Serdev ini. Berbeza dengan rawatan lain, teknik Serdev ini tidak menyakitkan.

Ia tidak memerlukan masa yang panjang dan tidak memerlukan pembedahan. Hasilnya amat memuaskan. Ia boleh digunakan untuk mengangkat kening, pipi dan juga menegangkan kawasan rahang. Rawatan ini juga dicipta untuk mengurangkan kenduran di wajah dan bahagian-bahagian badan yang menggeleber.

Selepas melakukan rawatan ini, pelanggan akan mendapatkan wajah yang tegang dan mantap tanpa perlu tinggal lama di wad. Mengambil masa selama sepuluh minit hingga setengah jam (bergantung bahagian anggota badan), pelanggan tidak akan berasa sakit. Kaedah kecantikan terkini ini sangat ringkas kerana hanya menggunakan benang dan jarum. Mungkin bagi anda ia pelik kerana kebiasaannya prosedur ini digunakan untuk menjahit butang baju. Tidak perlu khuatir kerana teknik ini dijamin selamat, berkualiti, berkesan, tiada kesan sampingan, tidak kelihatan kesan teknik berkenaan. Produk yang digunakan juga halal kerana ia benang berasaskan tumbuh-tumbuhan.

Tips: Jika anda tidak mempunyai masa yang panjang untuk melakukan rawatan kecantikan, anda boleh mencuba rawatan ini yang sangat ringkas. Rawatan yang hanya beberapa minit ini membuatkan wajah anda tegang tanpa disedari oleh orang lain. Tahu2 je dah cantik!

JOM WASAP KAMI UNTUK PROMO DAN INFO LANJUT
WAJAH MENJADI LEBIH ANJAL DAN KELIHATAN LEBIH MUDA SELEPAS RAWATAN SERDEV

RISAU MUKA SEMAKIN BERKEDUT DAN KELIHATAN TUA?

..hubungi kami untuk konsultasi dan info lanjut..

    Nama Penuh (*)

    No. Tel Bimbit (*)

    Rawatan Pilihan (*)

    Lokasi Pilihan (*)