Progesteron Excess Obesity (Lengan Badang)

Ikuti Kisah Pelanggan Kami

Kisah Kamariah

Kamariah seorang yang mesra dengan kawan-kawan sejak usia remaja. Bukan itu sahaja, Kamariah ada kelebihan dikurniakan wajah dan bentuk badan yang cantik tinggi lampai sesuai sahaja apa jenis fesyen pakaian yang dipakai.

Bila usia meningkat ke 40an, bentuk badan Kamariah mengalami perubahan disebabkan timbunan lemak terutama di bahagian lengannya. Akibatnya Kamariah bermasalah bila hendak membeli baju.

Meskipun kamariah cuba bersenam dan kurang makan, amat sukar baginya untuk mengecilkan lengan. Lemak bertimbun dan seolah-olah berkumpul di lengan.

Kawan-kawan menasihatkan agar Kamariah mendapatkan Rawatan Progesteron Excess Obesity di Marissa Aesthetic. Selepas rawatan dibuat, kini masalah lengan yang membengkak dan nampak besar sudah tiada lagi. Kamariah merasa gembira dapat kembali bersama kawan-kawan tanpa rasa segan.

Kisah Sulaiman

Sulaiman ialah seorang lelaki kacak berusi 20-an. Masalah utama ialah lengan yang besar. Meskipun orang kata lengan besar menunjukkan kegagahan seperti badang. Tetapi Sulaiman lemah tenaganya. Dia mengalami kesukaran untuk membeli baju yang sesuai dengan saiz lengannya yang besar. 

Masalah ini dikenali sebagai dyslipidemia yang berpunca daripada metabolik yang rendah. Setelah mendapatkan rawatan, lengannya sudah mengecil dan dia nampak lebih tampan. 

 

Jadilah kurus dengan bijak dengan meningkatkan kadar metabolik

Dapatkan tubuh badan idaman dan rebut harga promosi online istimewa.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami hari ini untuk mengetahui cara penurunan berat badan dengan klik button di bawah.