DAGU BERLAPIS?? JANGAN RISAU.. KAMI ADA SOLUSINYA

Jika ya, sila tonton video ini. dapatkan solusinya

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI

Wajah yang bujur menjadi bulat sehingga seseorang sukar dikenali oleh sahabat lama.

Masalah double chin menjadikan seseorang yang jelita hilang kecantikannya. Kembalikan kecantikanmu segera.

Perubahan ini berlaku akibat pengumpulan lemak pada wajah. Selain itu, kekurangan kolagen juga menyebabkan lemak berkumpul. Masalah ini boleh diatasi dengan rawatan red light. Red light menghancurkan lemak serta merta dan meningkatkan kolagen. Selepas menjalani rawatan, wajah kembali seperti zaman muda.

usia meningkat merubah wajah akibat lemak bawah dagu.

Dalam video ini, diterangkan mengapa berlakunya kejatuhan wajah dan double chin serta teknik merawatnya. Jika anda ingin kembali jelita, dapatkan tips dari pakar wajah kami. Selamat menonton.

Alangkah sedihnya, apabila memandang cermin dan melihat wajah tidak seperti dulu lagi. Adakah mustahil untuk mendapatkan kembali wajah yang muda? Kami membuktikan bahawa impian anda bakal menjadi kenyataaan. Temui pakar wajah dan dapatkan rawatan sekarang!

Stars on Google Review
0
Baca testimoni kami. Ramai telah kami bantu
Skin Centre in Malaysia
0

Lebih mudah untuk buat rawatan

Jumlah pelanggan setia kami
0 +
Rekod rawatan meliputi semua centre

MEET YOUT DR. FACE EXPERT

Marissa Aesthetic diasaskan oleh Dr Rushmini Marissa. Beliau merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura.

Menurut beliau seorang doktor adalah seorang guru dan sahabat kepada semua. Oleh itu, beliau sentiasa berkongsi ilmu dengan semua lapisan masyarakat khususnya wanita yang ingin kelihatan muda dan jelita tidak mengira usia.

Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV AL-Hijrah dan FEMINA di TV1. Beliau juga sering diundang oleh radio TV Bernama. Selain itu, beliau turut terlibat dalam memformulasikan produk-produk terbaik Marissa.

As Seen On

Tonton video ini untuk melihat bagaimana rawatan double chin dilakukan

penuaan berlaku tanpa mengira usia.
penuaan bermaksud kehilangan jisim asal

"Macam-macam ikhtiar dah buat tapi wajah tetap jatuh. memang susah nak hilangkan double chin semula"

JANGAN RISAU!!
JOM KAMI BANTU ANDA

apa kata mereka tentang red light double chin

SHaliza - 30 tahun

“kini wajah nampak lebih muda dari sebelum ni. Senyuman makin menawan, double chin mula kurang”

Mumthaz Begum - 38 Tahun

“Bila da 50 ni, memang nampak la wajah makin jatuh. Rawatan Red Light Double Chin bantu angkat semula otot wajah yang jatuh.”

Alysha - 29 tahun

Alhamdulilah, lepas buat rawatan memang rasa tegang kulit dan kulit wajah makin naik . Terima kasih, Dr. Rushmini dan Marissa Aesthetic.

HOW TO GET THERE

Berita Baik!

KINI RAWATAN DOUBLE CHIN ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 50% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA.

TAHNIAH! ANDA LAYAK!

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!

Borang Sesi Konsultasi Rawatan red light double chin

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

 Isi borang di bawah & dapatkan voucher RM 360 sekarang

Error: Contact form not found.

Marissa Aesthetics & Wellness Centre

No. 26-G, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor, Malaysia.
HOTLINE: 013-244 8484

Legal Disclaimer: Products or services offered on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found on this website are results that have been forwarded to us by users of drruhminimaris.my, and may not reflect the typical user’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.
Disclaimer: THIS SITE IS NOT A PART OF THE FACEBOOK WEBSITE OR FACEBOOK INC. ADDITIONALLY, THIS SITE IS NOT ENDORSED BY FACEBOOK IN ANY WAY.
FACEBOOK™ IS A TRADEMARK OF FACEBOOK, INC.