Hypothyroidism Obesity ( Gemuk Sembab)

Ikuti Kisah Pelanggan Kami

Kisah Yana

Apabila pergi ke jamuan reunion kolej Yana merasa sgt rendah diri. Kawan-kawan lama kelihatan cantik bergaya. Tetapi Yana nampak seperti orang tua dengan muka yang membulat dan badan yang gempal. Keadaan lemak yang bertompok di muka menyebabkan Yana kehilangan kecantikannya. Ya… masalah berat badan telah meragut keindahan pada wajah dan ini menjadikan Yana sedih.

Sejak akhir-akhir ni Yana kerap merasa sensitif. Dia mudah  sedih, adakah aku ini mengalami masalah depression? Yana sering tertanya-tanya. Penerangan pakar slimming Marissa Dr Rushmini, Obesity jenis Hypothyroidism sering melanda ramai orang. Seseorang yang cantik akan hilang kecantikannya akibat lemak yang menompok pada pipi dan rahang.

Seseorang juga mudah merasa moody dan cepat stress

Antara tanda-tanda lain ialah :

1) Sering berdebar-debar

2) Susah tidur

3) Kaki dan tangan sejuk

4) Tubuh sering berpeluh

Kisah 2, Puan Ani

“Saya merupakan seorang usahawan yang memiliki tubuh yang gempal dan muka yang sembab. Disebabkan muka saya yang sembab ini, membuatkan saya sering mengalami kemurungan sehingga menjejaskan perniagaan saya. Pada mulanya saya sudah berputus asa untuk dapatkan wajah yang tirus kerana saya telah mencuba pelbagai produk dan menghadiri pelbagai progam tetapi masih juga memiliki berat badan yang gempal dan muka yang sembab. Saya juga sudah mengamalkan diet pemakanan yang betul tetapi masih tidak menjadi juga. Tetapi selepas kawan saya sarankan rawatan di Marissa Aesthetic saya terus mencubanya. Alhamdulillah, apa yang dikatakan kawan saya betul! Marissa Aesthetic dapat membantu saya dalam menurunkan berat badan dan mengembalikan wajah saya menjadi tirus”. Puan Ani, 38 tahun.

Jadilah kurus dengan bijak dengan meningkatkan kadar metabolik. Di Marissa, kami akan memulihkan masalah anda dengan segera. Bentuk wajah akan kembali jelita setelah hilang tompok lemak. Lemak yang berbonggol pada leher juga akan hilang menjadikan seseorang tampak lebih menarik.

Dapatkan tubuh yang anda idamkan dan rebut harga promosi online istimewa.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami hari ini untuk mengetahui cara penurunan berat badan dengan klik button di bawah.