Myxedematous Obesity (Gemuk Katak)

Lemak Myxedematous terjadi kerana salur limfatik yang tersumbat.
Myxedematous Obesity berlaku akibat pembentukan lemak belon dalam kulit muka dan leher. Lemak belon ini boleh mengembang dengan cepat menghasilkan wajah yang bulat.
Myxedematous Obesity juga terjadi akibat daripada pengumpulan cecair jelly yang melekit dalam kulit.

Ikuti Kisah Pelanggan Kami

Kisah 1, Kisah Nora

Setelah usia meningkat ke-40 an Nora merasa kurang selesa bila berjalan atau bersenam. Dia mudah penat. Suami  Nora menegur wajah Nora nampak sembab. Dulu Nora mempunyai sepasang mata yg besar dan cantik namun sekarang mata nora seolah olah menjadi kecil. Hidung nya yang mancung juga menjadi lebar dan keseluruhan wajah juga kusam. Meskipun Nora cuba menggunakan kosmetik namun kulitnya tetap juga kusam. Badan Nora sedikit gempal namun percubaan untuk turunkan berat badan sering gagal. Meskipun tidak makan banyak tapi badannya tetap tidak kurus.

 

Kisah 2, Kisah Aishah

“Nama saya Aishah, Umur 33 tahun. Dulu saya sering diejek rakan sepejabat disebabkan oleh lemak bawah dagu saya. Mula mula memang lah saya boleh pekak kan telinga. Tapi lama lama akhirnya tewas juga. Terasa malu dan sangat dihina bila diejek oleh rakan rakan. Tapi Alhamdulillah, setelah saya mendapatkan rawatan di Marissa Aesthetic, lemak bawah dagu saya mula hilang. Selepas saya dapatkan rawatan di Marissa keyakinan diri saya untuk bekerja pun sudah bertambah. Terima kasih Marissa Aestetic.” Aishah, 33 tahun

Jadilah kurus dengan bijak dengan meningkatkan kadar metabolik

Apa kata pakar:
Myxedema Obesity berlaku akibat sistem metabolik yg lemah. Banyak lemak yg tidak dapat di pecahkan dan lemak ini kekal dalam kulit. Setelah rawatan perubahan di lihat iaitu :
1) Mata kembali besar dan cantik
2) Hidung tidak kembang lagi
3) Badan menjadi slim dan berbentuk
4) Kulit menjadi putih dan bersih

Dapatkan tubuh yang anda idamkan dan rebut harga promosi online istimewa.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami hari ini untuk mengetahui cara penurunan berat badan dengan klik button di bawah.