Buffalo Hump (Gemuk Kerbau Air)

Jom Kita Lihat Kisah Pelanggan yang Berjaya

Kisah 1, Kisah Marina

Pengumpulan lemak membuatkan kejelitaan Marina hilang. Kini suami Marina hairan apabila wajah Marina yang bulat dan kusam telah kembali V-shape jelita dan muda.

Marina, 28 tahun sangat suka berfesyen. Tetapi, apabila memakai pakaian yang menunjukkan bentuk badan, beliau sering bermasalah. Beliau kelihatan bongkok, ada benjolan lemak pada belakang tengkuk. Ini dinamakan buffalo hump. Punca buffalo hump ialah metabolik yang rendah. Dengan berdiet sahaja tidak boleh membantu. 

Hapuskan Buffalo hump kerana ia menjadikan wajah dan badan cantik menjadi buruk. 

Marina kembali jelita dan muda setelah kurus. Kawan- kawan Marina tercengang meyaksikan perubahan depan mata. Tak sangka dia sebenarnya sangat jelita namun masalah lemak Buffallo hump membuatkan Marina menjadi nampak tua dari usia yang sebenar.

Setelah mendapatkan Rawatan Buffalo Hump di Marissa Aesthetic, kejelitaan Marina kembali semula setelah berjaya hapuskan selulit pada muka, mata dan  leher.

Kisah 2: Kisah Rostam 

Rostam ialah seorang polis, beliau mengalami masalah berat badan mendadak. Beliau merasa rendah diri dengan keadaan dirinya. Umur baru 40 tahun, namun buffalo hump membuatkan Rostam kelihatan pendek, bongkok dan tua.

Beliau mempunyai sahabat karib yang sama usia, namun sahabatnya kelihatan muda dan sering dianggap sebagai  anaknya oleh orang ramai. Jadi, hal ini membuatkan dia merasa malu.

Di Marissa, program kami membetulkan semula sistem metabolik bagi menghapuskan buffalo hump. 

Bagi mereka yang ada masalah seperti ini, dapatkan rawatan segera. Jangan kecewa dengan apa yang berlaku. Sekiranya anda gagal setelah mencuba berdiet, kami di Marissa akan membantu. Dapatkan tubuh badan idaman dan rebut harga promosi online istimewa.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami hari ini untuk mengetahui cara penurunan berat badan dengan klik button di bawah.