Bentuk Badan Tak Seimbang (Kembang Payung)

Ikuti Kisah Pelanggan Kami

Kisah Faridah

Faridah seorang yang gemar berpakaian cantik sejak usia remaja. Kini faridah sudah memasuki alam dewasa dan telah menjadi seorang pekerja di sebuah syarikat pelancongan. Setiap hujung bulan selepas mendapat gaji, Faridah akan meluangkan masa untuk keluar membeli-belah di kedai pakaian.

Apabila Faridah meningkat ke usia 30an berlaku perubahan saiz dan bentuk badan. Perubahan sangat ketara apabila usia Faridah menjangkau ke 40 tahun. Bentuk badan Faridah tidak lagi seimbang iaitu berbentuk kembang payung. Hobinya untuk bershoping pakaian terus ada dalam jiwanya.

Masalah bentuk badan Faridah yang tidak seimbang menyukarkan beliau mencari saiz baju terutama baju kebaya. Bila baju kebaya itu dipakai bentuk badan nampak berketak-ketak kerana bonggol-bonggol lemak. Bila dipandang, orang akan nampak badan beliau nampak berkotak. Faridah juga sangat sukar mencari saiz bra yang sesuai. Bra yang dibeli tidak selesa dipakai.

Faridah tidak putus asa untuk mencari solusi bagi mengatasi masalah bentuk badannya yang tidak seimbang. Akhirnya beliau bertemu Marissa Aesthetic, pakar rawatan masalah ini dalam pencariannya di internet.

Faridah membuat temujanji untuk rawatan yang diperlukan. Selepas membuat rawatan di Marissa Aesthetic, kini Faridah merasa gembira dan tiada lagi masalah sukar memilih pakaian yang diminatinya. Faridah kini tampil lebih yakin untuk keluar beriadah dan berada di khalayak ramai.

Jadilah kurus dengan bijak dengan meningkatkan kadar metabolik

Dapatkan tubuh badan idaman dan rebut harga promosi online istimewa.

Jangan tunggu lagi, hubungi kami hari ini untuk mengetahui cara penurunan berat badan dengan klik button di bawah.