HILANGKAN KEDUTAN KENING DAHI DAN MATA

ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI INI

Wajah yang cantik kini penuh dengan kedutan oleh kerana kekurangan kolagen.

usia meningkat merubah wajah akibat kedutan.

Alangkah sedihnya, apabila memandang cermin dan melihat wajah tidak seperti dulu lagi. Adakah mustahil untuk mendapatkan kembali wajah yang muda? Kami membuktikan bahawa impian anda bakal menjadi kenyataaan. Temui pakar wajah dan dapatkan rawatan sekarang!

Stars on Google Review
0
Baca testimoni kami. Ramai telah kami bantu
Skin Centre in Malaysia
0

Lebih mudah untuk buat rawatan

Jumlah pelanggan setia kami
0 +
Rekod rawatan meliputi semua centre

MEET YOUT DR. FACE EXPERT

Marissa Aesthetic diasaskan oleh Dr Rushmini Marissa. Beliau merupakan seorang doktor yang berkelulusan dari Kolej Perubatan Kasturba, India.

Berasaskan minat yang mendalam di dalam bidang aesthetic dan perubatan anti-penuaan beliau menyambung pelajaran ke peringkat Masters dan berjaya mendapat Ijazah Master Anti-Aging & Regenerative Medicine di UCSI, KL. Beliau juga mendapat persijilan dari universiti dan pusat latihan di Germany, Bulgaria, Bangkok dan Singapura.

Menurut beliau seorang doktor adalah seorang guru dan sahabat kepada semua. Oleh itu, beliau sentiasa berkongsi ilmu dengan semua lapisan masyarakat khususnya wanita yang ingin kelihatan muda dan jelita tidak mengira usia.

Dr. Rushmini Maris sering dijemput untuk memberi ceramah kesihatan dan kecantikan di organisasi-organisasi kerajaan dan juga swasta antaranya Malaysia Airlines (MAS), Persatuan-persatuan, dan juga Universiti-universiti tempatan. Selain itu, beliau juga sering dijemput sebagai penceramah tetap di Radio KL pada setiap khamis, dan beberapa kali dijemput sebagai tetamu jemputan WHI di TV3, SOAL WANITA di TV AL-Hijrah dan FEMINA di TV1. Beliau juga sering diundang oleh radio TV Bernama. Selain itu, beliau turut terlibat dalam memformulasikan produk-produk terbaik Marissa.

As Seen On

penuaan berlaku tanpa mengira usia.
penuaan bermaksud kehilangan jisim asal

"Macam-macam ikhtiar dah buat tapi wajah tetap banyak juga garisan-garisan di wajah. memang susah nak hilangkan kedutan di dahi kening dan mata"

JANGAN RISAU!!
JOM KAMI BANTU ANDA

apa kata mereka tentang red light kedutan kening dahi dan mata

Encik nawawi -55 tahun

“kini saya bertambah keyakinan diri untuk berjumpa dengan rakan rakan kerena kedutan di bahagian dahi sudah berkurang dan wajah saya nampak lebih bersih”

Madam junaidah -55 tahun

“Bila da 50 ni, memang nampak la wajah makin jatuh dan garisan di dahi mula ketara selepas buat rawatan red light kulit wajah saya tidak ada lagi kedutan.”

Encik Kamarudin 62tahun

Alhamdulilah, lepas buat rawatan teknologi baru red light di marissa aesthetic kelantan wajah saya kembali kepada umur 50an.

HOW TO GET THERE

Berita Baik!

KINI RAWATAN DOUBLE CHIN ADA PROMO DISKAUN TERHAD SEHINGGA 50% UNTUK 100 ORANG TERAWAL SAHAJA.

TAHNIAH! ANDA LAYAK!

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah cepat sebelum SESI PROMO habis!

Borang Sesi Konsultasi Rawatan
red light kedutan kening dahi dan mata

Isi butiran di bawah dan klik butang Hantar.

Kami akan menghubungi anda untuk mengesahkan sesi konsultasi. Cepat! Sesi promo adalah terhad!

 Isi borang di bawah & dapatkan voucher RM 360 sekarang

Error: Contact form not found.

Marissa Aesthetics & Wellness Centre

No. 26-G, Jalan Semenyih Sentral 4,
Semenyih Sentral, 43500 Semenyih,
Selangor, Malaysia.
HOTLINE: 013-244 8484

Legal Disclaimer: Products or services offered on this website is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Testimonials found on this website are results that have been forwarded to us by users of drruhminimaris.my, and may not reflect the typical user’s experience, may not apply to the average person and are not intended to represent or guarantee that anyone will achieve the same or similar results.
Disclaimer: THIS SITE IS NOT A PART OF THE FACEBOOK WEBSITE OR FACEBOOK INC. ADDITIONALLY, THIS SITE IS NOT ENDORSED BY FACEBOOK IN ANY WAY.
FACEBOOK™ IS A TRADEMARK OF FACEBOOK, INC.