Berikan kami 14 hari, dan kami akan berikan hasil yang anda boleh rasai sendiri – atau wang anda dikembalikan.

Hasil kajian pakar membuktikan bahawa Diet yang terbaik bagi mendapatkan bentuk tubuh dan berat ideal bukan bererti perlu berpuasa dan tidak makan. Ramai orang menyangka apabila berhenti makan dia akan mencapai impiannya namun menjadi kecewa apabila gagal.

Mengapa?

Sebenarnya, apabila kita berhenti makan, secara automatik sistem metabolik kita juga berhenti bekerja. Sistem diet yang terbaik adalah yang berjaya membuka suis metabolik dengan pantas. Apabila sistem metabolik bekerja dengan aktif, seseorang akan kelihatan lebih kecil dan anggun.

Tahukah anda usus merupakan organ pintar yang memberi signal bagi membuka suis metabolik? Dan apabila suis metabolik terbuka apakah yang berlaku?

=> Penukaran struktur lemak putih (LP) kepada struktur lemak coklat (LC).

Mengapakah LP merbahaya?

1) LP merupakan sebatian tidak aktif sukar untuk pecah dan mudah berkumpul menjadikan seseorang tampak gempal lalu mengganggu penampilan.

2) LP mudah mendatangkan penyakit.

Mengapakah LC terbaik bagi kesihatan?

LC merupakan sebatian aktif yang menjana tenaga bagi kehidupan yang sihat. LC ialah sebatian yang menjadi suis metabolisma.

Program Marissa Slimway merupakan program sihat yang akan memberikan impak positif terhadap kehidupan anda.

KAMI MEMBANTU MENUKARKAN LP KEPADA LC DENGAN PANTAS UNTUK MENGHIDUPKAN SUIS METABOLISMA.

Kadar pengurangan LP akan disukat dari masa ke semasa dan hasil keberkesanannya anda akan dapat lihat sendiri.

Usahlah membuang masa lagi kerana ternyata selama ini anda tidak mengikuti cara yang tepat. Dalam program ini, setiap orang akan diberi panduan yang terperinci – sesuai dengan jenis metabolik masing-masing. Ini kerana suis metabolik seseorang adalah unik.

Kenyataan ini tepat memandangkan lokasi pengumpulan LP adalah berbeza bagi setiap orang. TEKNIK PENGHAPUSAN LP PADA ZON PPP & PD adalah berbeza sama sekali. Dari hasil kajian intensif, kami telah mengenal pasti teknik yang berkesan.

TEKNIK PENGHAPUSAN LP ini berkait rapat dengan SUIS METABOLIK. Suis inilah yang terdapat pada beberapa bahagian pada kawasan yang tak diaktifkan.

Antara bahagiannya:
1) PPP (peha, perut, pinggang)
2) PD (punggung, dada)

Pilih salah satu program yang paling sesuai dengan anda.

Perlu bantuan? Klik butang di bawah.