Pakej Slimway Lipo Sculpture

Tiada masa untuk mengikuti program diet? Nak kurus dan langsing dengan segera? Lipo Sculpture dari Slimway dapat membantu membuang lemak degil dan keras yang sukar dihilangkan walau aktif bersenam. Kesan dapat dilihat serta-merta selepas rawatan!

Pakej Lipo Sculpture Marissa Slimway

Secara ringkasnya, rawatan Lipo Sculpture bermaksud teknik atau kaedah rawatan menyedut lemak berlebihan menggunakan pancaran laser.

Rawatan ini sangat sesuai untuk membentuk tubuh. Lemak keras dan degil yang tidak hilang walaupun aktif bersenam dan menjaga pemakanan dapat dibuang menggunakan kaedah rawatan ini. Apabila lemak keras ini dibuang, maka bahagian badan akan lebih terbentuk.

ADAKAH IA SESUAI UNTUK SAYA?

Perlu diingatkan, rawatan ini lebih menjurus kepada pembentukan tubuh, bukannya untuk melawan obesiti.  Jika telah menjaga makanan dan senaman tetapi masih juga terdapat lapisan lemak di bahagian perut, saddleback, dada, lengan dan peha, adalah dinasihatkan anda untuk membuat lipo sculpture. Ia telah terbukti selamat dan berkesan serta-merta.

KELEBIHAN LIPO SCULPTURE SLIMWAY

Mampu memecahkan lemak-lemak yang keras dalam masa 1 jam

Pancaran LASER yang selamat dan dilakukan oleh pakar terlatih

Tidak sakit dan boleh menjalankan aktiviti seperti biasa selepas rawatan

Tidak meninggalkan parut pembedahan yang menakutkan

Tiada kesan sampingan yang memudaratkan

Kesan boleh dilihat serta merta

Mengaktifkan hormon tiroid untuk mencerna makanan menjadi tenaga

Lemak yang dipecahkan dengan kaedah Lipo Sculpture bertukar menjadi lemak hancur atau titisan minyak yang boleh disedut keluar. Ia sesuai digunakan untuk merawat bahagian perut, peha, muka dan dagu. Sekiranya anda berminat untuk menjalani rawatan ini, sila hubungi konsultan bertauliah kami.

Jangan berlengah lagi. Hilangkan kerisauan anda sekarang. Isi borang di bawah untuk memulakan sesi konsultasi!