HIT FIBRE HENTAM LEMAK KAW-KAW!

[TAHU TAHU JER SAYA DAH KURANG BEBERAPA KG DENGAN MARISSA HIT FIBRE]

Memperkenalkan produk yang hebat iaitu Hit Fibre yang terdiri dari serat.

PROSES PEMBAKARAN LEMAK MELALUI HIT FIBRE

Serat mempunyai banyak kebaikan seperti membantu memberikan rasa kenyang, membawa kepada makan yang tidak berlebihan serta pengambilan kalori yang rendah. Ini hanya sebahagian kecil sahaja tentang kebaikan serat dalam hidangan makanan.

KANDUNGAN HITFIBRE

  • Buah Pic (Peach)
  • Buah Lemon
  • Garcinia Cambogia
  • Teh Hijau
  • Aloe Vera
  • Gluco Fibre

MENGHALANG PENYERAPAN KARBOHIDRAT OLEH TUBUH
Manakala kandungan ekstrak kacang ginjal putih di dalam Marissa Hit Fiber pula berperanan dalam penghasilan bahan yang dinamakan alpha-amylase inhibitor (alpha-AI) yang mana menghalang proses penyerapan karbohidrat oleh tubuh dengan mengganggu enzim penghadaman iaitu enzim amylase memproses karbohidrat berkanji di dalam usus kecil dan ini memperlahankan penghasilan gula lalu penyerapan gula ke dalam saluran darah menjadi perlahan.

MENGAWAL SELERA MAKAN
Marissa HitFiber turut mengandungi Garcinia Cambogia yang mengandungi HCA (Hydroxyctric Acid) dengan kebaikan yang sangat bermanfaat kepada anda. HitFibre meransang penghasilan paras serotonin di dalam otak, memperbaiki emosi gembira dan meningkatkan perasaan bahagia anda. Hydroxycitric Acid turut mempengaruhi fungsi saraf (neuropeptide Y) dengan mengurangkan keinginan melonjak terhadap makanan berlemak dan merendahkan selera juga keinginan makan.

MENINGKATKAN METABOLISMA
Marissa Hit Fibre dengan kandungan ekstrak daun teh hijau di dalamnya yang mana selain terkenal mengandungi kafein yang diketahui baik dalam pembakaran lemak dan tinggi kandungan catechins iaitu antioksida yang hebat, juga turut kandungan terpenting di sini iaitu EGCG (Epigallocatechin gallate) iaitu bahan yang dapat meningkatkan metabolisma.

MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN

Untuk pengetahuan anda, toksin ini kemudiannya berkumpul dengan lemak kerana berlambakan kuantiti toksin yang memasuki organ hati anda sehingga membahayakan organ yang lain lalu tubuh anda melakukan backup plan dengan memerangkap dan mengunci toksin tersebut ke dalam sel-sel lemak terkumpul di dalam tubuh terlebih dahulu untuk diuraikan kemudian apabila organ hati tidak lagi dilimpahi toksin yang mana ia melimitkan dan menyukarkan penurunan berat badan.

MELANCARKAN SISTEM PEMBUANGAN
Aloe vera juga turut membantu tubuh anda menyahtoksin dengan cara jelinya menyerap toksin di dalam saluran sistem pencernaan anda lalu menyahaktifkannya lantas mengangkutnya keluar dengan pantas yang bertindak sebagai laksatif iaitu melancarkan sistem pembuangan anda. Selain itu dengan kebaikan vitamin B di dalamnya yang memainkan peranan penting untuk meningkatkan metabolisma, aloe vera juga menghentikan pembentukan lemak dalam tubuh anda juga merencatkan selera makan. Ekstrak aloe vera di dalam Marissa Hit Fibre juga membantu memberikan rasa kenyang yang lama dan ini dapat membantutkan anda dari makan berlebihan yang seterusnya membantu anda mendapatkan berat badan idaman.

MELAWAN SINDROM METABOLIK
Setiap sachet Marissa Hit Fibre mengandungi kebaikan dari ekstrak buah pic. Sebiji buah pic yang bersaiz sederhana mengandungi 2 gram serat larut dan tidak larut. Selain dari kaya dengan serat, juga turut mengandungi vitamin B complex juga bahan phenolic yang mana akhirnya membantu penurunan berat badan. Ia juga diuretic yang kuat membuatkan anda membuang air selain melancarkan sistem pembuangan. β-cryptoxanthin di dalamnya sangat membantu menghalang kematangan bagi tisu lemak anda yang seterusnya menghalang terjadinya kegemukan dan paling utama melawan sindrom metabolik. Jadi, anda tidak patut lepaskan peluang untuk mendapatkan kesemua kehebatan khasiat ini hanya dengan Marissa Hit Fibre.

TESTIMONI HITFIBRE

.
PUAN LINDA
Salam dear, hitfibre dah sampai kat akak. So far dah turun 5kg dalam 2 bulan ni. Slow sikit la sebab akak masih susah lagi nak kurangkan makan hehe… Tapi yg kali ni akak akan try lagi disiplin diet. Nak try turun 5kg dalam sebulan je pulak. Tq ya.


.
PUAN ARIANA AZLAN
Hi dear, sorry akak reply lambat sikit. Ha yang pasal hit fibre tu, akak dah turun dekat 4kg dlm 2 minggu lepas. Laju jugak turun tu. Akak rasa sebab lepas minum tu tak rasa lapar walaupun dah tengahari. So makan mmg sikit la nak banding sebelum ni.


.
CIK NAZURAH FADLI
Ya sis, sy dah try sebulan ni. Mmg turun jauh sgt2. Nak naik macamana kalau selera mkn pun dah xmacam selalu. Alhamdulillah la dpt kurangkan selera yg selalu mmg suka mkn banyak ni. Berat mmg turun dah dlm 6 7 kg mcm tu. Sis nnti sy nak order lagi 1 botol ya? Dah nak habis tinggal 2 sachet. Lupa nak order awal2.
.

PUAN RIANI

Alhamdulillah memang tak sangka sangat dapat turunkan berat badan dengan produk HITFIBRE ni. Selama ni macam-macam produk saya dah cuba tapi susah betul nak turun berat badan, tapi sejak kawan sarankan untun minum hitfibre ney, 15hari minum pun badan dah terasa ringan. Perut pulak tak adalah asik lapar je nak makan.Memang membantu sangatlah untuk kawal selera makan.
.
RASA CEMBURU BACA TESTIMONI DARI MEREKA YANG SUDAH PUN MENGAMALKAN HIT FIBRE? TAKPE! ANDA PUN BOLEH NAMPAK SLIM DAN LANGSING JUGA. SEBAB TU KENA CEPAT-CEPAT CONTACT KAMI UNTUK SEBARANG INFO ATAU PEMBELIAN HIT FIBRE YANG AMAZING NI.

📲 Nak dapatkan Product VIral dan Hebat Ni Senang Jer Klik Link Ni SEGERA
https://senang.la/nak/psprodukhitfibre