Apa Pendapat Pakar Mengenai Marissa Slimway

Apa pendapat doktor pakar dari luar negara tentang Program Marissa Slimway?

DR FAIZ HIJAZ (TURKI)

“Program ini merupakan program terbaik kerana ia membaiki serta membetulkan sistem metabolik yang rosak. Pelanggan saya yang mengalami obesiti sering merasa tertekan kerana obesiti merupakan punca kepada masalah lain termasuklah masalah kurang tenaga seksual dan penyakit kronik. Rupa paras pun berubah menjadi tidak menarik. Berjaya menjadi kurus dan sihat merupakan nikmat kehidupan yang tidak terhingga. Selama ini dunia sains mencari cari apakah puncanya seseorang individu itu sukar untuk kurus. Dan kini kita telah menemui suis kurus dan penemuan ini memberi harapan baru kepada kita dalam menangani masalah obesiti yang degil.”

DR CYNTHIA SWEETA (LONDON)

“Penemuan suis kurus bagaikan lampu yang menyala di hujung terowong gelap. Ia membawa berita gembira kepada penderita obesiti. Bayangkan keadaan seseorang yang diet bertahun-tahun dengan harapan dapat memakai semula baju kegemarannya namun hampa. Orang-orang obese sering dijadikan bahan jenaka. Adakah mereka bersalah kerana makan banyak? Adakah mereka tidak sayangkan diri mereka? Tuduhan ini membuatkan mereka menjadi kecewa. Kini, kita tahu masalah utama ialah metabolik yang rendah. Dengan adanya rawatan Marissa, pasti akan membawa kegembiraan kepada semua yang ingin kurus. Tambahan pula hasil kejayannya sngat besar.”

DR STEPEHEN JACOB (BULGARIA)

“MALAYSIA merupakan negara teratas di asia yang mempunyai penghidap obesiti. Dari segi punca, mungkin pemakanan yang mewah dan kandungan makanan yang penuh gula. Akan tetapi, obesiti akan mula berlaku apabila suis pembakar lemak mula rosak. Hal ini tidak di sedari oleh sesiapa pun. Hanya rawatan peningkatan enzim adalah merupakan satu-satunya jalan keluar dari masalah ini.”

Dr Elizabeth Thomas (SERI LANKA)

“Masalah suis pembakar lemak yang lemah pastinya sesuatu penemuan baru yang menggemparkan dunia perubatan. Ia memberi nafas baru dalam menangani masalah obesiti. Seseorang yang obese akan berasa letih, lesu dan kurang tenaga kerana isu ini. Saya berasa gembira kerana kini kita boleh merawat obesiti dengan cara yang betul dan berkesan. Tidak perlu berbelanja mahal, cuma perlu hadir ke sesi body analisis dan berbincanglah dengan konsultant anda untuk menangani masalah obesiti yang anda hadapi.”